Rólam

kicsi

Tóth Adrienn vagyok, párkapcsolati coach és életmód tanácsadó.
14 éve élek a férjemmel, akivel 11 éve vagyunk házasok és két gyereket nevelünk.
Eredeti szakmámat tekintve, közgazdász vagyok, multinacionális cégeknél és magyar középvállalatoknál dolgoztam 17 évet a versenyszférában. Vállalatoknál eltöltött éveim során sok hasznos tapasztalattal gazdagodtam az emberekről, a motivációikról, a kommunikációjukról és rájöttem, hogy engem az ember jobban érdekel, mint az üzlet.

Elindultam egy másik úton, többféle képzésen vettem részt. A Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Karán végeztem életmód tanácsadóként, diplomamunkámat pedig a pánikbetegségek alternatív terápiás lehetőségeiről írtam.
Később párkapcsolati coach végzettséget szereztem.

Folyamatosan bővítem ismereteimet az emberi lélekről, magatartásról, nyitottsággal állok minden olyan irányzat előtt, ami közelebb visz magam és mások megértéséhez.

Pontosan ismerem azokat a problémákat, amiket a dolgozó emberek nap, mint nap megélnek a munkahelyükön és tudom, hogy a sok stresszt, a hatalmas munkahelyi nyomást az ember önkéntelenül hazaviszi a magánéletébe. Nagyon sokszor a párkapcsolatunk issza meg a levét a munkahelyi sikereinknek. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie!

A párkapcsolat az a terület, ahová erőt meríteni térünk haza, ahonnan a békét, a szeretetet, az élményeket, az elfogadást, a melegséget szeretné megkapni az ember a mindennapokhoz. De ahhoz, hogy ezt a sok pozitív dolgot kölcsönösen meg tudjuk élni a párkapcsolatunkban, bizony nekünk magunknak is sok-sok pozitív energiát, odafigyelést, tudatos törődést kell beletöltenünk.

Kiket várok?

  • Azokat, akik nem a kapcsolatból való kimenekülés útját tartják az egyetlen lehetséges járható útnak, ha problémák merülnek fel.
  • Azokat, akik akarnak tenni azért, hogy helyreállítsák a korábban megélt / megtapasztalt boldogságot a párjukkal.
  • Azokat, akik hajlandóak munkát, energiát, időt fektetni a párkapcsolatukba hosszútávon!
  • Azokat, akik nem kizárólag egy készen kapott megoldást várnak a tanácsadótól, hanem belátják, hogy mindenkinek magának kell megküzdeni a saját boldogságáért. A tanácsadó egy segítő személy ebben a folyamatban.
  • Azokat, akik nem riadnak vissza a belső fejlődéstől sem, sőt igényük van az önismeretük fejlesztésére.
  • Azokat, akik elkötelezettek a párkapcsolatuk mellett.
  • Azokat, akik értékként, megőrizendő kincsként tekintenek a párkapcsolatukra és ezt a kincset hajlandóak energia befektetéssel megőrizni.
    A Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetnél bejegyzett párkapcsolati coachként regisztráltak.